|
Post by Dustin C. Ayers on Nov 8, 2009 22:02:01 GMT 2
Noormees pusis fotokaga natukene, välku pannes ning režiimi vahetades, kui äkitselt pööras kaamera uuesti Alexa poole, klõpsates suurt nuppu, peale mida käis valgussähvatus ning seejärel ütles süütu näoilmega: "Ikka olen, noh, igal inimesel on õigus elada ja sõnavabadus on olemas ja südametunnistusevabadus ja.", ta hääletoon kõlas kaugelt, nagu ta oleks rääkinud millestki eemalolevast, kuigi tegelikult ta täpselt teadis, millest jutt käib. Christopher seisis nüüd näoga Alexa poole ning silmitses tütarlast, pärides: "Mis ma tegema pean? Sada kätekõverdust või hoopis äkki prääksukükke?", ta hääles oli nagu alati lõbususetoon, ta ei suutnud olla täiesti tõsine praegu.
|
|
|
Post by Alex M. DeMoune on Nov 8, 2009 22:08:03 GMT 2
Pööritanud hetkeks silmi, tõusis Alexa pingilt, surudes käed teksade taskusse. Olles paari sammuga Dustini juures, võttis ta noormehe käest fotoka, suunates objektiivi noormehe poole. Hoidnud seda hetkeks noormehel, vajutas tüdruk nuppu, millele järgnes sähvatus ja vol-laa sündiski pilt. "Küll ma midagi välja mõtlen," lausus ta kergel muigel, tehes veel ühe pildi ja siis veel ühe pildi. Peale viite pilti vajus Alexa tagasi pingile istuma, tehes noormehest veel ühe pildi.
|
|
|
Post by Dustin C. Ayers on Nov 8, 2009 22:21:40 GMT 2
Dustini käed hoidsid oma kaamera ümbert väga õrnalt kinni, seepärast arvatavasti õnnestuski Alexal nii kergelt kaamera noormehe sõrmede vahelt kätte sai. Esimese pildi peale ei teinud noormees midagi, seejärel kui juba tuli umbes kolmas pilt, tegi Christopher nägusid, neljanda peale naeratas ning viienda peale tegi hästi pedeliku poose. Lõpuks, hakkas ta naerma ning vaatas Alexat "Kui sinu piinamine niimoodi käib, siis mul pole selle vastu midagi, ma oskan sada miljon pervertset pilti sulle anda."lausus noormees turtsatades ning pani parema jala vasaku jala ette.
|
|
|
Post by Alex M. DeMoune on Nov 10, 2009 16:30:03 GMT 2
Turtsatanud lõbusalt hetkeks, tegi Alex noormehest päris mitu pilti, ennem kui kaamera enda sülle jättis ta noormeest kahtleva näoga vaatas. "Perverdi poosesid ei pea sa tegemagi, kuna see tuleb sul täiesti loomulikult välja. Ja pealegi ma ei nimetaks seda just kiusamiseks, kuna kiusamine pole veel peale hakanud," muigas ta kergelt, tõstes fotoka korraga noormehe poole ja teda pildistades.
|
|
|
Post by Dustin C. Ayers on Nov 10, 2009 21:48:25 GMT 2
Noormees lõpetas igasuguste veidruste tegemise kaamera ees ning lausus: "Jah, kahju, annan alla, mis ma tegema pean, et sa oma kiusutuju täis saaks ning üldse, palun lõpeta pildisamine, sinna tuleb liiga palju mõttetuid pilte, minust, sest ma ei paneks neid nagunii ülesse võinii." samal ajal oma käsi rinnale surudes ning külmale maapinnale istudes. Jahe, aga noh, Alex ei lasknud ju enda kõrvale istuma. "Ja ma pole pervertne, lihtsalt sul tundub nii."teatas noormees enda näole solvunud ilmet manades.
|
|
|
Post by Alex M. DeMoune on Nov 10, 2009 21:51:52 GMT 2
Mühatanud lõbusalt, lükkas Alex hetkeks enda juukse salgu kõrva taha, selle järgneval hetkel tagasi näo ette lükates kui ta kahe vaba käega juukseid sasis. Viies pilgu Dustinile kui poiss maha istus, turtsatas tüdruk kergelt. "Ma ju lubasin sinuga pinki jagada," lausus ta lapselikult, liikudes pingi keskelt selle äärde. "Ja pealegi osad pildid tulid täitsa kenad. Seega pole sa nii mitte-fotogeenik midagi. Ning kui sa lubad, siis ma võtaks enda pildid siit ära," muigas tüdruk kergelt lause lõpus, vaadates kergelt naerataval pilgul noormeest.
|
|
|
Post by Dustin C. Ayers on Nov 10, 2009 21:55:26 GMT 2
Dustin pööras oma pilgu ülesse, vaadates Alexi ning seejärel kuulas tütarlapse juttu. Tema viimast lauset kuuldes, hakkas noormees naerma ning seejärel raputas oma pead. "Jääb ära, ma kunagi ei kustuta häid pilte, seega ma parem istun maas, kui neid pilte kustutan." rääkis noormees tütarlapsele ning hammustas alahuulde. Tegelikult oli mingil määral päris lõbus ka kergelt vastu kiusata või siis niisama maas istuda, seal oli isegi mugav. "Okei, me ei kustuta ühtegi pilti, ei minust ega sinust..deal?" pakkus Christopher kompromissi.
|
|
|
Post by Alex M. DeMoune on Nov 10, 2009 21:57:25 GMT 2
Silmitsenud hetkeks Dustinit silmanurgast, kergel nn kahtlustava pilguga, noogutas Alex kergelt. "Ma oskan neid ise ka kustutada, aga olgu. Deal. Lihtsalt tule sealt maast ära, ennem kui sa endale põiepõletiku hangid," turtsatas tüdruk lõbusalt, tõmmates end pingil võimalikult kortsu.
|
|
|
Post by Dustin C. Ayers on Nov 10, 2009 21:59:53 GMT 2
Peale seda, kui tütarlaps noormehe ettepanekuga nõustus, ajas noormees ennast püsti ning vajus tütarlapse kõrvale "Mis seal ikka, et saan, nagunii nii või naa, sellest oleks ju suva, üsna lõbus oleks sul vaadata ma pakun, et ma iga hetk kannatamatult põõsa poole jooksen." rääkis Christopher Alexile ja kallutas siis lõbusalt pead. "Kuule nalja teed või? Nii suur ma nüüd ka ei ole, et on vaja nii väikest ruumi endale jätta." teatas noormees tähtsalt.
|
|
|
Post by Alex M. DeMoune on Nov 10, 2009 22:03:12 GMT 2
Turtsatanud taaskord kergelt naerda, hetkeks isegi silmi pööritades, viis Alex pilgu fotoka ekraanilt noormehele, kergelt pead kallutades. "Ning juhul kui mu silma nägemine ei peta, siis sa oled siiski minust suurem või mis, paksu?" küsis ta kergelt norival, kuid samas lõbusal toonil. Viies pilgu tagasi fotoaparaadile, sirvis ta seal olevaid pilte edasi. Kergel kulmukortsutusel ka endast tehtuid, mis oli mitte-alexilikud.
|
|
|
Post by Dustin C. Ayers on Nov 10, 2009 22:07:05 GMT 2
Dustin vaatas nüüd Alexi poole, tegi meelega solvunud nägu ja tõmbas temalt kaamera ära, "Vaata ennast, sa anoreksik." noris noormees tütarlast ning seejärel pani kaamera kinni, asetades ta enda kõrvale, samal ajal objektiivi sulgedes. Tal oli tegelikult lõbus tuju ning ta ei mõelnud üldse mitte tõsiselt oma sõnu. "Tead, sa oled väga väga PAHA!"teatas noormees tütarlapsele ning seejärel hakkas uuesti naerma.Ta hääl oli väga pinisev kõigepealt.
|
|
|
Post by Alex M. DeMoune on Nov 10, 2009 22:09:26 GMT 2
Tehes pähe ahhetava näo, mida kohtab kõige sagedamini seal kuue aastaste näol, turtsatas tüdruk valjult, surudes käed rinnale risti ja pöörates pea solvunult kõrvale. "Vaat kes tuli hüppama," porises ta kergelt. Solvunut oskas tüdruk suhteliselt hästi mängida, eriti veel sellist lapsikut versiooni.
|
|
|
Post by Dustin C. Ayers on Nov 11, 2009 20:21:51 GMT 2
Dustin pani käed silme ette ning seejärel hakkas niiöelda nuuksuma, ega ta seda päriselt ei teinud, ei mitte seda, ta oskas seda väga hästi järgi teha lihtsalt. Noormees lausus nördinult: "Ise alustasid! Mina sinuga ei mängi ja liivakasti ka ei pissi!", noormehe hääl oli väga vali. Seejärel ajas ta sõrmed harali, pöörates oma näo Alexi poole tütarlast silmitsedes ning seejärel jälle tagasi, tõmmates veel kapuutsi pähe, nagu täielik emo enda arust. Ise hoidis naeru tagasi, kuna jah, suhkur teeb temast kurja lapse.
|
|
|
Post by Alex M. DeMoune on Nov 12, 2009 20:27:15 GMT 2
Muianud vaevumärgatavalt, libises Alexi käsi hetkeks enda pükste taskusse. Käed uuesti enda süles, avas tüdruk enda peo pesa, tuues nähtavale kaks kommi. "Näe. Vaherahu," lausus ta kergelt naeratusel, pistes ühe kommi noormehe pihku. "Ja püüa siis liivakasti edas pidi mitte enam pissida. Lapsed sooviksid seal mängida," lisas tüdruk kergelt muigel. Silmitsenud hetkeks Dustini peas olevat kapuutsi, sikutas ta selle peast, sasides hetkeks noormehe juukseid. "Nii on palju parem," lausus ta naeru tagasi hoides.
|
|